preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Davorin Trstenjak" Čađavica

Login
Upisi u srednju školu

Jelovnik školske kuhinje

 

 

Priloženi dokumenti:
Skolski jelovnik 052024.docx

Energetska obnova

Energetska obnova Osnovne škole „Davorin Trstenjak" Čađavica

Pilot projekt 4c1.2

http://www.strukturnifondovi.hr/

Oglasna ploča
Priloženi dokumenti:
Godisnji plan i program - za web.pdf

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PROJEKT ZDRAVA PREHRANA
Autor: Robin Kovačević, 11. 3. 2010.

Plan obilježavanja pojedinih dana u sklopu projekta Zdrava prehrana za školsku godinu 2009./2010.

 

 

 

12. listopada Dani kruha- Dani zahvalnosti za plodove zemlje

16. listopada  Svjetski dan hrane

20. listopada   Svjetski dan jabuka

8. studeni  Europski dan zdrave hrane i kuhanja (obilježavanje 6. studenog)

20. ožujka Dan povrća

14. travnja   Svjetski dan zdravlja

1. lipnja   Svjetski dan mlijeka


Tema projekta : Zdrava prehrana

 

Cilj : osvijestiti potrebu učenika za konzumiranjem zdrave hrane , navikavati učenike na redovitu i pravilnu prehranu , upoznati usvajanje osnovnih pojmova o zdravoj prehrani

 

Nositelji radionica : učitelji razredne i predmetne nastave

Provedba projekta : Tijekom cijele školske godine 2009./2010. u razrednim odijelima od 1. do 8. razreda i to obilježavanjem pojednih dana te na kraju projektnim danom

VREMENIK

AKTIVNOSTI

CILJEVI AKTIVNOSTI

SUDIONICI I SURADNICI

 

NAČIN REALIZACIJE

TROŠKOVNIK

Listopad

12. 10

Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlja

 

16. 10 Svjetski dan hrane

 

20. 10 Svjetski dan jabuka

 

Upoznati učenika s jednom od važnih životnih namirnica u životu čovjeka kruhom . Razviti kod učenika  potrebu za konzumiranjem zdrave hrane . Usvajanje osnovnih pojmova o zdravoj prehrani.

 

Učitelji razredne nastave

 

 

 

 

Timski rad

 

 

 

 

/

Studeni

8. 11 Europski dan zdrave hrane i kuhanja

Upoznati učenike  s različitim načinima  prehrane u različitim kulturama

 

  Učitelji razredne nastave , učenici roditelji

 

 

Grupni rad

 

Ožujak

 

20.3 Dan povrća

 

Navikavati učenike na pravilnu prehranu te konzumiranje povrća . Osvijestiti roditelje da u obitelji daju prednost konzumiranju zdrave hrane

 

učitelji , učenici

 

 

Grupni rad

/

Travanj

14.4 Svjetski dan zdravlja

Razumijeti važnost zdrave prehrane i zdravlja ljudi

Učitelji , učenici , stručni suradnici, medicinsko osoblje

 

grupni rad

 

/

Lipanj

1.6 Svjetski dan mlijeka

Osvijestit potrebu učenika za kozumiranje mlijeka i mljiečnih proizvoda

 

Učitelji razredne i predmetne nastave , učenici , roditelji

 

Grupni rad

 

/

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju